Cookies, persondata og GDPR


Når du besøger katafonden.dk og leapsskoler.dk indsamler vi en række oplysninger om din computer og din adfærd på siderne. Til det bruger vi cookies.

Vi prioriterer beskyttelse af de oplysninger, du har valgt at dele med os. 



Hos Kata Fonden ønsker vi at minimere behandlingen af dine personoplysninger, samt at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Derfor kan du altid være sikker på, at vi indhenter, håndterer og opbevarer dine personlige informationer med størst mulig sikkerhed og efter lovgivningens anvisninger.



Vores detaljerede persondatapolitik er til enhver tid tilgængelig på vores websites.

PERSONDATAPOLITIK

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller vores webleverandører herunder Google) en række sådanne informationer. Det sker for eksempel ved, at du klikker ind på noget af vores indhold, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i undersøgelser.  

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet via vores hjemmesider (i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne for eksempel i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev behandles): Navn, organisation, telefonnummer, e-mail adresse.

Sikkerhed

Vi har truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.  

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, således at vi kan levere de services, du ønsker for eksempel fremsendelse af et nyhedsbrev med mere. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun hostingpartnere og databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Kata Fonden.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk

Indsamling ved abonnement på LEAPS nyhedsbrev - persondata

Ved tilmelding til nyhedsbrevet registreres mailadresse, navn og andre oplysninger, som du selv afgiver. Du har desuden mulighed for at give tilladelse til, at Kata Fonden må kontakte dig.

Persondata, der registreres, vil udelukkende blive behandlet og opbevaret med det formål at kunne informere om nyheder.

Oplysningerne anvendes udelukkende til automatisk at sende dig nyhedsbreve. Ethvert andet formål kræver yderligere og udtrykkeligt samtykke. Vi videregiver og videresælger ikke dine oplysninger til tredjepart.

Du har ret til at indhente oplysninger om, hvilke data der er registreret. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet ved klik på et link i bunden af nyhedsbrevet.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille passiv tekstfil, som bliver gemt i din computers browser, når du besøger et website. Den bruges til at kunne genkende din computer, smartphone eller tablet fra gang til gang, og du modtager den helt automatisk.

Cookies gemmer ikke personlig information uden dit samtykke. En cookie er ikke et program og kan derfor heller ikke indeholde virus.

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies med ét formål: Til at indsamle statistik om, hvordan vores brugere bevæger sig rundt på siderne, så vi løbende kan skabe relevans og forbedre vores brugeres oplevelse på siderne.

De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (blandt andet trafikdata og din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvordan undgår/sletter jeg cookies?

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Hvis du vil vide mere om hvordan, anbefaler vi dig at besøge websitet www.minecookies.org.

Kata fonden
3840 5414
Alsion 2
DK-6400 Sønderborg